Velký ragbyový den: V sobotu 16. března společně na hřišti i v klubovně!

Od pátku 2.2.2024 je zde opět Six Nations, prestižní evropská ragbyová soutěže, necelé čtyři měsíce po skončení Světového Poháru, který ukázal dominanci ragby jižní polokoule. Nyní budou mít mužstva Francie, Anglie, Irska, Skotska, Walesu a Itálie možnost ukázat, že v ničem nezaostávají a zároveň si po RWC napravit reputaci. Už první utkání, které svede proti sobě Francii a Irsko bude jistě ukázkou toho nejlepšího co v evropském ragby je. Obě mužstva si budou chtít spravit chuť po neúspěchu na světovém mistrovství a udělat zásadní krok k celkovému vítězství. Po něm bude jistě toužit i Anglie, které se sice poslední ročník Six Nations příliš nevydařil, ale ve Světovém poháru to dotáhli z Evropanů nejdál, na třetí místo. Ostatní tři národy jsou trochu ve stínu těch prvně  jmenovaných, nicméně o překvapení není nikdy nouze. Jisté však je, že nás během února a března čekají skvěle ragbyové zážitky, které budeme moci sledovat na tv stanicích Nova Sport a Voyo.

 

Vaší pozornosti by také neměl uniknout dokument o Six Nations 2023 vysílaný aktuálně na Netflixu.

 

Ke společnému sledování Six Nations v klubovně Vás zveme v sobotu 16. března, kdy budeme moci v klubovně sledovat všech šest týmů při vzájemných zápasech od 15:15.

Součástí velké rugbyové soboty bude také zápas našeho áčka proti Přelouči a kdo bude mít málo, ten může přijít také na zápas našich kadetů.

 

Sledujte náš web pro další upřesnění termínů.

Ragby zdar!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.